Verftechnieken- & kleuradvies

Advies

Goed en vakkundig schilderwerk is niet alleen een lust voor het oog, het draagt ook bij aan een hoge economische waarde en een lange levensduur van een pand, woning of complex. Maar hoe bepaalt u wanneer een object toe is aan een nieuwe verflaag? Welke verf moet dan gebruikt worden en hoe lang gaat die mee? Onze adviseurs helpen u graag bij het beantwoorden van deze vragen. De productkennis van de adviseurs is groot en dankzij de jarenlange ervaring kunnen zij u prima bijstaan. informeer naar de mogelijkheden.

Kleuradvies

Er zijn vele manieren waarop men het gebruik van kleur in zowel de bebouwde omgeving als in besloten ruimtes kan bekijken. Het kiezen van de juiste kleurcombinatie kan dan ook een grote opgave zijn. Kleuradvisering is en blijft maatwerk en kan variëren van persoonlijk advies tot het gebruik van toegankelijke instrumenten om tot een passend kleuradvies te komen. Informeer naar de mogelijkheden.

Hier kunt u alle ral kleuren terugvinden, als de bijbehorende benaming. www.ralkleur.nl

Bent u benieuwd welke kleuren combinatie het beste bij uw woning of bedrijfspand past ? Neem contact met ons op voor een kleuren plan met bijbehorende ral kleuren.